Årets kunstnere til Kliple Mærken

.

Jubilæumskoncert med Kliple Mærkens husorkester Kandis søndag d. 9. juni kl. 19.00

tl_files/Kliplemaerken/Kliple Maerken 2019/Kandis.jpg

Sammen med KlipleMærken kan Kandis fejre 80 års jubilæum her i 2019. Et gammelt venskab kulminerer søndag aften i det store telt hvor Kandis fyrer deres 30 års jubilæumsshow af til festlighederne under Kliple Mærkens 50 års jubilæum. Havde Kandis eksisteret i 1969 havde de helt sikkert også spillet der. !. Kandis behøver vidst ikke nærmere omtalte. De leverer varen hver gang og er verdenskendt i Danmark for deres folkelighed og gode fester. Der bliver uden tvivl rift om billetterne. Entreprisen er 100 kr. inkl. en sildemad og det hele sluttes af med kæmpe festfyrværkeri. !

Per Nielsen holder koncert i Kliplev Kirke onsdag aften den 5. juni

tl_files/Kliplemaerken/Kliple Maerken 2019/Per Nielsen.jpg

1954 Født i Sønderborg 1. juni
1973 Det Kgl.Danske Musikkonservatorium i København
1976 Eb-cornetist ved Slesvigske Fodregiments Musikkorps i Haderslev
1979 Trompetist ved Sønderjyllands Symfoniorkester
1982 Studier i Chicago ved Vincent Chichowicz
1986 Studier i Amsterdam ved Peter Masseurs
1986 Solotrompetist vedSønderjyllands Symfoniorkester
1988 Studier i Paris ved Maurice André

Per Nielsens popularitet understreges af hans store CD succes. Hans 18 CD’er har solgt mere end 400.000 eksemplarer, hvilket gør ham til landets mest populære instrumentalist. Per Nielsen udsender her i oktober 2017 en dobbelt-CD “My Christmas Collection” i forbindelse med hans 30 års pladejubilæum. CDén indeholder de 2 jule-CDér “Christmas Time (2002) og “Christmas Joy” (2011). Sideløbende med sin store CD karriere, har Per Nielsen til dagligt sit job i Sønderjyllands Symfoniorkester.

Per Nielsen har gennem årene optrådt som solist i både ind- og udland samt i radio og på TV, bl.a. på AM Singapore, det mest populære TV program i Singapore og i ‘Musikbutikken’ på DR.

Derudover har Per været solist i Flandern Music Festival, solist med Franz Lamberth i ‘Ball des Sports’ i 1997 i Wiessbaden og solist med Haydn’s trompetkoncert med det anerkendte orkester i Danmark “Collegium Musicum” ved “Harzburger Musiktage”. Per har desuden været solist med Sønderjyllands Symfoniorkester med trompetkoncerter af bl.a. Haydn, Hummel, Arutunian, Glindeman, Telemann, Torelli, Albinoni.